Een aanvraag indienen

U kunt de Matterport Pro3 3D-camera testen, huren, kopen, leasen of huren. Alle prijzen zijn netto adviesprijzen. Wij sturen u graag de bijbehorende vrijblijvende aanbiedingen.

Test- en nieuwe klanten krijgen een gratis testaccount. Alle gemaakte tours kunnen later worden overgedragen. Bestaande klanten kunnen uiteraard hun eigen account gebruiken. U kunt zich ook aanmelden voor een account op https://matterport.scanner2go.de/.

Naast de bekende rondleiding biedt de Matterport Cloud een aantal extra services die met een druk op de knop kunnen worden opgeroepen. Het begint met een eenvoudig Matterpak, een plattegrond en BIM-model met één druk op de knop, E57-puntenwolk voor verwerking in PinPoint of ReCap, koppeling met Google Street View en nog veel meer.We presenteren u graag het spectrum in detail.

Op welke datum wenst u de levering van de zending?

Op welke dag mogen we de zending weer ophalen? Gelieve dit alleen in te vullen voor test- en huurprocessen.

Gelieve de naam van uw bedrijf op te geven.

Met wie mogen we contact opnemen over dit verzoek?

Wie können wir Sie telefonisch erreichen?

Wat is de naam van de straat waar uw bedrijf gevestigd is?

Gelieve uw huisnummer op te geven.

Gelieve uw postcode op te geven.

Gelieve uw locatie op te geven.

Geben Sie Ihre Hausnummer an

Geben Sie bitte Ihre Postleitzahl an.

Geben Sie bitte Ihren Ort an.

Voer alstublieft slechts één trefwoord in en, indien beschikbaar, een referentienummer.

Gebruik dit veld alstublieft om ons extra details, aanwijzingen of vragen over uw verzoek te verstrekken.

Bestand toevoegen of bestanden hier neerzetten